Caroline er tilbake !

Nå kommer Caroline igjen fra fødselspermisjon, hun begynner 3 Oktober. Bookingen er åpen. Vi gleder oss. Velkommen.

Ny Frisør Marianne Risdal

Nå gleder vi oss til Marianne begynner hos oss den 8 November. Hun har vært frisør siden 2013, og har jobbet i Oslo som frisør på Karlsson Barlindhaug de siste årene .

Hun er en behagelig og nøyaktig frisør, og er opptatt av at du skal føle deg vel i stolen. Marianne brenner for styling og siste finish av både klipp og farge. Marianne er fra Skudeneshavn, hun og samboer flytter nå tilbake for å bo her.

Julekalender 2021

Bli med i vår julekalender.
Kom innom salongen og meld deg på.
Flotte gaver hver dag frem til jul.

JODA, VI ER ÅPNE

Hos oss vil du føle deg trygg. Vi følger alle smittevernregler.
Alle frisørene bruke munnbind og dere får gratis munnbind av oss .
#tryggsalong

Skolestart

Vi ønsker alle store og små en riktig god skolestart.

Slik tar du vare på sommerhåret i 2020

Sommermånedene byr på utfordringer for håret ditt. Sol, salt- og klorvann kan gjøre håret ditt alt annet enn glansfullt og festklart. Men det finnes tips for å unngå tørt og livløst hår når høsten setter inn.

Skyll håret med en gang
Det beste er selvsagt om du har på deg en solhatt eller et sjal når du er på stranden eller er lenge ute i sola. Dette redder deg fra både bleket og tørt hår, i tillegg til at du unngår overoppheting. Vil du derimot la lokkene bølge fritt, er det lurt å beskytte håret med spesialprodukter som er laget for å beskytte og forberede manken på soleksponering.

Påfør gjerne Goldwell UV protect spray i håret når du er på stranden, og i tillegg en rik hårkur som Goldwell 60sec treatment i stedet for balsam sommeren gjennom.

Bruk en fuktighetsbevarende og styrkende after-sun shampoo til daglig bruk, Skyll helst håret ditt i ferskvann så fort som mulig etter at du har badet.

Mange som har midt- og sideskill tenker ikke over at hodebunnen blir direkte eksponert for sola på disse områdene. Vær derfor ekstra nøye med å beskytte deg med solbeskyttelsessprayen.

Kom innom salongen for flere tips og råd.